U Vlasotincu slavlje do zore

Izvor: juGmedia, 14.Jan.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vlasotincu slavlje do zore

VLASOTINCE – Nekoliko hiljada Vlasotinčana dočekalo je sinoć pravoslavnu Novu godinu ispred zgrade opštine, uz zvezde Granda Jelenu Kostov i Dragi Domića, kao i uz folklorni ansambl “Crnilović” i KUD “Bratstvo”.

Pevalo se i igralo do ranih jutarnjih sati, a prelazak iz stare u novu godinu obeleželi su trubači i vatromet.

Prema rečima Vlasotinčana koji tradicionalno srpsku Novu godinu dočekuju na trgu, ove godine bio je prisutan najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << broj posetilaca od kada se organizuje doček na trgu.

Sa građanima je na platou ispred zgrade opštine Novu godinu dočekao i predsednik opštine Nebojša Stojanović. Vlasotinčani su mogli da se okrepe uz kuvano vino, grejanu rakiju i čaj.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U Novoj godini sa puno pozitivne energije

Izvor: juGmedia, 14.Jan.2013

VLADIČIN HAN – Više od četiri hiljade Hančana i gostiju dočekalo je Srpsku novu godinu u centru grada a u ponoć puno zdravlja, sreće i radosti poželeo im je predsednik opštine Zoran Mladenović. Veselje je uz orkestar Marka i Bobana Markovića i Milana Dinčića Dinče potrajalo do zore...„Na...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.