TRI GODINE ZVUČNE MAPE BEOGRADA

Izvor: Beta OMS, 23.Feb.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI GODINE ZVUČNE MAPE BEOGRADA

Priče za nove generacije Beograd, 23. februar 2015 - Seminarom „Mapa kao medij“ obeleženo je tri godine rada u okviru projekta Zvučna mapa Beograda. „Pre tri godine pokrenuli smo projekat sa željom da se na jedan moderan način zabeleže razgovori o društvenoj istoriji grada i da se napravi zvučna razglednica mesta koja su važna Beograđanima. Tako je nastala jedinstvena metoda mapiranja za novu prezentaciju ove vrste kulturnog nasleđa. Zvučna mapa može biti dodatna vrednost redovnoj turističkoj ponudi grada i jedinstveni arhiv za međugeneracijsku razmenu, a veliku zahvalnost za podršku dugujemo Ministarstvu kulture, Telenor fondaciji i od prošle godine Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija“, izjavila je Virdžinija Đeković iz Udruženja „Tačka komunikacije“, pokretača projekta.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Tri godine zvučne mape Beograda

Izvor: B92, 23.Feb.2015

Seminarom "Mapa kao medij" obeleženo je tri godine rada u okviru projekta Zvučna mapa Beograda..."Pre tri godine pokrenuli smo projekat sa željom da se na jedan moderan način zabeleže razgovori o društvenoj istoriji grada i da se napravi zvučna razglednica mesta koja su važna Beogradjanima...Tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.