Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za novogodišnju noć

JAHORINA - Svi ugostiteljski objekti na Jahorini spremni su za novogodišnju noć, a stigli su i gosti koji su ranije rezervisali da 2015. dočekaju na ovoj planini, potvrđeno je Srni u Olimpijskom centru "Jahorina".

Cijene dočeka Nove godine iznose od 50 do 150 KM, zavisno od programa i aranžmana svakog od ugostiteljskih objekata.

Portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek rekla je Srni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da se u pojedinim ugostiteljskim objektima još može naći mjesta, što se posebno odnosi na one koji su u posljednjim trenucima odlučili da novogodišnje praznike provedu na Jahorini.

Svi putevi prema ovoj olimpijskoj planini su očišćeni i prohodni.

Lizdekova kaže da je ukupna popunjenost hotelskih kapaciteti oko 80 odsto i da se svakim danom povećava, a i različita je od objekta do objekta.

"Cijene smještaja su od 80 KM do 200 KM zavisno od hotela i vrste sobe. Povoljniji smještaj može se naći u vikend kućama", navela je Lizdekova.

Ona je naglasila da su staze za skijanje odlično pripremljene, da je temperatura skoro minus 20 stepeni Celzijusovih, a visina snijega 65 centimetara.

"Očekuje se da narednih dana temperatura bude povoljnija, odnosno da bude malo toplije da bi boravak na snijegu i skijanje bili prijatniji", istakla je Lizdekova.

Prema njenim riječima, staze su spremne i uređene za skijanje, a koja će od njih biti otvorena za skijaše zavisiće od vremenskih uslova, odnosno mogućnosti rada vertikalnog transporta.

Lizdekova je najavila da sutra počinje i noćno skijanje na stazi "Poljice" koje će na otvaranju biti besplatno.

"Noćno skijanje biće nastavljeno i narednih dana, a cijena karte iznosiće 15 KM", rekla je Lizdekova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.