Sutra novogodišnji koncert Akademskog hora (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Dec.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra novogodišnji koncert Akademskog hora (VIDEO)

Nišlije će sutra od 20 sati moći da prisustvuju novogodišnjem koncertu Akademskog hora Studentskog kulturnog centra koji će se održati u holu Univerziteta u Nišu. Akademskim horom će dirigovati Zoran Stanisavljević, dok će Ženski hor voditi Ivana Mirović. Kao gosti natupiće nekoliko pevačkih grupa i solisti Fakulteta umetnosti.
Repertoar Akademskog hora Studentskog centra i njegovih gostiju biće šarolik – na njemu će se naći numere klasične i duhovne muzike, a biće >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i modernijih ritmova.
Svoje pevačko umeće iskazaće i solisti Fakulteta umetnosti u Nišu. Tradicionalni Novogodišnji koncert je kruna brojnih dešavanja koje je ove godine organizovao Studentski kulturni centar.
Ni 2015. neće za SKC biti mnogo pasivnija od ove godine jer će tada biti obeleženo pola veka postojanja Univerziteta i 55 godina rada Akademskog pozorišta.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Novogodišnji koncert SKC-a

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2014, 11:35

NIŠ – Studentski kulturni centar organizuje večeras u holu Univerziteta tradicionalni Novogodišnji koncert...Na koncertu će kao domaćin nastupiti Akademski mešoviti hor SKC-a, a kao gosti nastupiće Ženski hor Studentskog centra, vokalne grupe Niške devojke i Dren, oktet Eboni i mr Miloš Mijatović...Dirigenti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.