Srećna Nova godina!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Dec.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna Nova godina!

Sve najbolje u 2015. želi vam ekipa MOZZART Sporta

Dragi čitaoci MOZZART Sporta,

Ove godine smo mnogo radili i prošli smo svašta kako biste vi čitali sve tekstove, vesti, analize i kolumne koje smo objavljivali.

Godina nije bila laka, ali u sportu nijedna nije takva.

Kada smo pisali o Zvezdi i Partizanu (redosled je ovakav jer je u 2014. Zvezda uzela šampionsku titulu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne jer smo joj naklonjeniji, da odmah razjasnimo) bili smo najčešće tužni i besni (jer i mi imamo dušu, a u redakciji MOZZART Sporta postoje navijači i jednog i drugog kluba), neko bi rekao da smo preterali, mi mislimo da nismo. Ako ste među onima koji misle da jesmo, nemojte nam zameriti, jer se i sami potresemo kada vidimo kako danas igraju klubovi koji su nekad predstavljali strah i trepet za mnoge evropske rivale.

Poslali smo novinara u Brazil na Svetsko prvenstvo, što je bio potez koji nas je koštao mnogo živaca i vremena, ali se isplatilo, jer je Gligorić pored stručnih analiza Svetskog prvenstva sa lica mesta po vašem zahtevu išao i u favele i u kvartove „sumnjivog“ sadržaja. Gligorić je opljačkan, ali koliko ste čitali njegove tekstove, brzo je zaboravio da je u Brazilu bez pasoša, novca i laptopa. Ovim putem zahvaljujemo svim reprezentativcima i FSS-u koji su pomogli Gligoriću, a i nama da lakše podnesemo taj peh koji ga je snašao.

Biti novinar MOZZART Sporta znači da nemate radno vreme. Ne po obavezi, već po izboru.

Svake godine poželimo sebi da manje radimo. Ali znamo da nećemo. Zato ćemo u 2015. biti još bolji.

Hvala vam na poverenju, jer MOZZART Sport je u 2014. bio najposećeniji specijalizovani sportski sajt u regionu. Ali o brojkama nekom drugom prilikom, sada je vreme za slavlje.

MOZZART Sport tim želi vam srećnu novu 2015. godinu! Dobro zdravlje, sreću, sportistima uspehe na terenu, a igračima kladionice MOZZART što više dobitnih tiketa.

SREĆNA NOVA GODINA!
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.