Skromno za najluđu noć u Lebanu

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromno za najluđu noć u Lebanu

LEBANE – I ove godine kao i predhodnih u centru varoši nije organizovan doček Nove godine. Da nije ukrašena glavna ulica sa po kojim starim ukrasima i svetiljkama ništa ne bi potsećalo na najluđu noć. 

Predsednik opštine Goran Janjić rekao je da nisu imali drugog rešenja pošto još uvek traju radovi na popločavanju pešačke zone pa onda nema ni dovoljno prostora za slavlje. 

Iz turističke organizacije rekli su za juGmediu  da će i ove godine izostati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << novogodišnja ponuda za turiste jer nemaju dovoljno novca za dobru organizaciju. 

U kafanama i restoranima je druga priča. Sva mesta u šest restorana su odavno vceć rezervisana ,a vlasnici kažu da se uveliko rezervišu i mesta za reprizu. 

Najjeftinija ponuda za doček Nove godine je 3000 dinara dok za doček u Hotelu gde je i najskuplje trebalo je izdvoljiti za ovo zadovoljstvo 3500 dinara.

 Ulični prodavci tvrde da nije bila loša prodaja ali pamte i bolje vreme. 

(Kraj)ana/ena
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Doček Nove Godine

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.