Sesk: Neću penzionisati Ćavija

Izvor: B92, 19.Avg.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sesk: "Neću penzionisati Ćavija"

Nova zvezda Barselone Fransesk Fabregas izjavio je da mu nije namera da "penzioniše" klupskog i reprezentativnog saigrača Ćavija Ernandesa.

Fabregas ima 24 godine, a početkom nedelje je prešao iz Arsenala u Barselonu, sa kojom je već na debiju u sredu osvojio trofej Superkupa Španije pobedom nad Realom 3:2.

"Nisam došao da penzionišem Ćavija. Došao sam da igram sa Ćavijem, da se takmičim sa njim i da osvajam trofeje sa njim", jasan je bio Španac u intervjuu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barsa TV.

Bivši as Arsenala tvrdi da će Ćavi igrati na vrhunskom nivou još nekoliko godina, ali da Barselona pored njega ima još odličnih fudbalera u veznom redu, Inijestu, Alkantaru...

"Sezone dugo traju i ima dovoljno minuta za sve. Verujem da smo se svi dobro uklopili. Znamo šta radimo. Uz ovakvu ekipu moći ćemo da postignemo mnogo", dodao je Sesk.

Iako je prethodnih osam sezona stekao veliko iskustvo u Arsenalu, Fabregas tvrdi da "ni u svojim najluđim snovima" nije mogao da zamisli da će jednog dana igrati za Barselonu,

"Još sam mlad i moje najbolje fudbalske godine tek dolaze. Imam još mnogo da naučim i nadam se da ću u Barseloni postati potpuno zreo igrač", zaključio je Fabregas.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabregas: Nisam Ćavi 2!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2011

Fudbaler sredine terena Barselone Sesk Fabregas rekao je da nije došao u taj tim da bi zamenio Ćavija Ernandesa, već da bi igrao u tandemu sa njim, i pomogao tom katalonskom klubu da osvoji što više trofeja.

Nastavak na Mondo...

Kup Kremlja: Jelenina bruka protiv broja 175

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Avg.2011

Srpkinja Jelena Janković završila je učešće na turniru Kup Kremlja u Moskvi već na startu takmičenja pošto je u prvom kolu izgubila od Ruskinje Jekaterine Ivanove sa 2:1 u setovima - 6:4, 1:6, 6:4.. Prvi reket Srbije i 13. teniserka sveta razočarala je protiv Ivanove u njihovom prvom međusobnom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.