Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Nov.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Nove obveznice sa promjenljivom kamatom

Američka vlada najavila je da će slijedeće godine početi prodavati  obveznice s promjenjivom kamatnom stopom. Te obveznice prvi put će biti ponudjene 29. januara u vrijednosti  izmedju 10 i 15 milijardi dolara, a aukcije će biti svakog mjeseca. One će na naplatu doći  za dvije godine, a kamata će se moći povečavati I smanjivati, a biti će vezana za tromjesečne obveznice. Vlada u Washingtonu očekuje da će investitori privući šanse da dobiju veće prinose ako se kamate...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SAD: Od kraja januara nove obveznice sa promenjivom kamatnom stopom

Izvor: GdeInvestirati.com, 06.Nov.2013

VAŠINGTON - Američka vlada je najavila da će sledeće godine početi prodavati obveznice s promenjivom kamatnom stopom.   Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.