Rukometaši nastavljaju pripreme

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši nastavljaju pripreme

Završen je dvodnevni kratki odmor za najbolje rukometaše Bosne i Hercegovine. Nakon novogodišnje pauze izabranici selektora Dragana Markovića od danas su ponovo na okupu u Sarajevu.

Prvi dio brušenje forme za istoriski debitanstki nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru obavili su u Mostaru, odnosno Čapljini gdje su protiv istoimene ekipe odigrali i jednu pripremnu utakmicu.

"Zasada sve protiče po planu i nadamo se da se ništa nepredviđeno neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << desiti ni u nastavku. Svi igrači dobro podnose napore i profesionalno obavljeju sve postavljene zadatke", rekao je danas u razgovoru za "Nezavisne novine" selektor Dragan Marković i dodao:

"Posebno raduje što oporavak Nikole Prcea ide u željenom pravcu. Počeo je trenirati u dvorani, već radi i promjena pravca i vjerujemo da će biti u potpunosti spreman za izazove u Kataru".

Ekipa će večeras odraditi jedan trening i još dva u subotu. Dan kasnije putuju u Katar, gdje će od 6. do 9. januara odigrati pripremni turnir. Protivnik će im uz domaćine biti i reprezentacija Portugala.

Od 9. januara do početka Svjetskog prvenstva bh. reprezentacija će obaviti treći, finalni dio priprema.

Još ranije Marković je odredio da u Katar putuje 20 igrača.

golmani: Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Peđa Dejanović;

srednji bekovi: Ivan Karačić, Josip Perić, Stefan Janković;

deski bekovi: Dejan Malinović, Kosta Savić;

lijevi bekovi: Mirsad Terzić, Duško Čelica, Nikola Prce, Ivan Milas;

lijeva krila: Alen Ovčina, Marko Mikić;

desna krila: Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić;

pivoti: Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Vladimir Vranješ, Elmir Građan
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rukometaši BiH nastavljaju pripreme za SP

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015

Završen je dvodnevni kratki odmor za najbolje rukometaše BiH. Nakon novogodišnje pauze izabranici selektora Dragana Markovića okupili su se u petak u Sarajevu. Prvi dio brušenje forme za istorijski debitanstki nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru obavili su u Mostaru, odnosno Čapljini, gdje su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.