Predstava o neočekivanom dočeku Nove godine

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava o neočekivanom dočeku Nove godine

Kakvo iznenađenje doživi Paja Šušurović kada se na dočeku Nove godinu umesto slatke Bebe pojavljuje muškarac, pokazaće večeras od 21 sat na svojoj kamernoj sceni glumci niškog Akademskog pozorišta u predstavi “Mačor na usijanom limenom krovu“.

Kako se radnja dalje razvija, navodi se u opisu predstave, publika će saznati više o zamršenom životu Paje Šušurovića, njegovim navikama i sklonostima, kao i o tome "na šta je sve spreman jedan čovek kako bi zabašurio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << svoju pravu prirodu".

Predstava na komičan i groteskan način ukazuje na paradokse današnjice i društva koje od nepoželjnog pravi poželjno i obrnuto - stoji u opisu.

“Mačor na usijanom limenom krovu“ je rađen po tekstu Zorana Đorđevića, dok je režija rađena kolektivno.

U predstavi igraju Marko Rašić, Milan Stamenković, Andrija Stojković i Jovana Đorđević.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Akademskog pozorišta po ceni od 100 dinara.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.