Platili Peštu, šalju ih u Kečkemet

Izvor: Mondo, 22.Dec.2012, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platili Peštu, šalju ih u Kečkemet

Turistička agencija "Falkon travel" iz Beograda preko internet sajta popusti.rs ponudila je novogodišnji aranžman sa dva noćenja u Budimpešti, ali je u poslednji čas putnicima promenila mesto noćenja.

Srđan Kalić, jedan od putnika koji je želeo da Novu godinu dočeka u glavnom gradu Mađarske, pre mesec dana je za sebe i saputnicu rezervisao vaučer u iznosu od 15.000 dinara.

"Na ovom sajtu agencija "Falkon" je reklamirala svoju novogodišnju ponudu s >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << popustom. Trebalo je da po planu krenemo 30. decembra uveče, da dve noći prespavamo u Budimpešti i da 2. januara ujutru krenemo nazad.

Međutim, prvo su nas mejlom obavestili da će doći do "male" izmene, a onda su nas juče pozvali i rekli da se prve noći neće spavati u Budimpešti, nego u nekom Kečkemetu. Pa taj grad je udaljen stotinak kilometara od destinacije koju smo uplatili!" objašnjava za "Kurir" Kalić, koji je samo deset dana pre dočeka saznao da će ostati bez željenog aranžmana.

"Njihov plan je da 31. decembra prespavamo u hotelu u Kečkemetu, a da nas sutradan odvezu na mesto koje smo u startu uplatili", ogorčen je Kalić odlukama predstavnika agencije, koju optužuje zbog alavosti, jer nije rezervisala hotel pre nego što je ponudila paket aranžman.

Direktor agencije Miodrag Abramović kaže za "Kurir" da su zbog bogatih Rusa u poslednji čas od Mađara dobili informaciju o otkazivanju hotela.

"Dođu Rusi s torbom punom para i onda nama mađarski hoteli otkažu mesta koja smo rezervisali. Ali ništa se ne menja, našim putnicima smo i u Budimpešti i u Kečkemetu našli hotele sa četiri umesto s tri zvezdice.

Prvo će ostaviti stvari u hotelu, pa ćemo ih voziti u Budimpeštu, gde će im biti priređen doček Nove godine i gde će, po planu, spavati drugu noć. Onima kojima se ne dopada biće vraćen novac!" objašnjava Abramović za "Kurir".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.