Perišić i dalje krije ugovor sa Bregovićem

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić i dalje "krije" ugovor sa Bregovićem

Punih mesec i po dana građani ne znaju da li je sa Goranom Bregovićem uopšte potpisan ugovor o donaciji njegovog nastupa 13. januara u Nišu. 

Gradonačelnik je odbio čak i da odgovori na zvaničan zahtev za slobodan pristup informacijama od javnog značaja u kome su novinari Južnih vesti tražili uvid u "sve ugovore u vezi sa dočekom pravoslavne Nove godine".

To znači da poreski obveznici još ne znaju ni koliko je njihovog novca gradska vlast potrošila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na "najveću žurku na Balkanu", kako je gradonačelnik najavio novogodišnji koncert Gorana Bregovića, niti kome je novac isplaćen.

Podsetimo, niški gradonačelnik i lider SNS Zoran Perišić je najpre odbijao da kaže ko su "prijatelji grada" koji navodno plaćaju koncert. Zatim je pod pritiskom javnosti saopštio kako zapravo Bregović nastupa besplatno.

Iz Gradske kuće je dan nakon koncerta saopšteno da između Bregovića i Grada Niša nije potpisan bilo kakav ugovor.

Ipak, u izjavi za "Blic" 30. januara Perišić je rekao da je ugovor u međuvremenu potpisan, ali odbio da odgovori na pitanja u vezi sa plaćanjem poreza. Jedino što je zvanično saopšteno jeste da je Grad izdvojio oko 1,5 miliona dinara za tehničko opremanje bine,

Međutim ni mesec dana kasnije javnost još nije videla taj dokument.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.