Paketići za učenike škole „14. oktobar“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Dec.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za učenike škole „14. oktobar“ (VIDEO)

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „14. oktobar“, posle novogodišnje priredbe koju su priredili učenici, Deda Mraz je podelio 90 paketića.Darodavac je kompanija „Dunav osiguranje“, koja će tokom novogodišnjih i božićnih praznika podeliti 3.000 paketića siromašnoj deci, kao i deci sa posebnim potrebama.
Škola za osnovno i srednje obrazovanje „14. oktobar“ u Nišu ima 160 učenika i 65 >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << zaposlenih, odnosno četrdeset i četiri nastavnika i defektologa.
U susret novogodišnim praznicima učenici ove škole, deca sa posebnim potrebama, pripremili su školsku priredbu. Posle priredbe Deda Mraz je podelio paketiće koje je u saradnji sa konditorskom industrijom „Pionir“ obezbedila kompanija „Dunav osiguranje“.
U školi „14. oktobar“ imaju ambiciozne planove koje žele da realizuju naredne godine, Projekat specijalnog kombi vozila za prevoz učenika, postavljanje lifta u školi, zatim projekat personalnih asistenata i projekat energetske efikasnosti samo su neki od njih, navodi direktor Nikolić.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.