Novogodišnji popust za karte za GAF

Izvor: B92, 15.Dec.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji popust za karte za GAF

Prodaja ulaznica za jubilarni, deseti po redu Gitar art festival, počinje od ponedeljka 15. decembra. Ulaznice za koncerte Enja Morikonea, Stinga, Visenta Amiga i druge velikane gitarske umetnosti, do kraja decembra biće jeftinije za 20 odsto.

Ulaznice se mogu pronaći na blagajnama Beogradske arene, Sava centra i Zadužbine Ilije M. Kolarca, kao i u prodajnoj mreži Bilet servisa, Eventima i Tiketlajna, odnosno na lokacijama kao što su Trg Republike 5, ili u beogradskim prodavnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „Mamut", „IPS", „Comtrade shop", „Plato" i drugim.

Zvezda desetog Gitar art festivala biće, po mnogima najveći kompozitor našeg vremena, Enjo Morikone koji će 14. februara u Beogradskoj areni, nastupiti sa svojim simfonijskim orkestrom „Roma Sinfonietta" i velikim horom pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović.

Ulaznice za Morikoneov koncert, mogu da se tokom decembra kupe po cenama od 1200, 2000, 2800, 3600 i 7200 dinara.

Publiku u velikoj sali Sava centra, 8. februara očekuje nastup britanskog muzičara Stinga i lautiste Edina Karamazova. Ovaj duo na GAF-u nastupa u okviru njihove turneje na kojoj promovišu album „Songs from the Labyrinth" na kojem izvode pesme elizabetanskog kompozitora Džona Daulenda za dve barokne laute i glas.

Mesta za ekskluzivni koncert u Sava centru koštaće po decembarskim cenama 2000, 2800 i 3600 dinara.

Čast da otvori festival 7. februara u Sava centru imaće flamenko virtuoz Vicente Amigo, španski gitarista koji se smatra jedinim naslednikom Paka de Lusije. Prvenstveno na zahtev publike, biće to drugi nastup Amiga i njegove flamenko grupe na Gitar art festivalu.

Etno trio koji čine Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić i Teodosije Spasov, 13. februara u Sava centru premijerno na GAF-u izvešće nove numere, a predstaviće i četvrtog člana sastava.

Ulaznice za Vlatko Stefanovski trio, kao i za Visenta Amiga, mogu se kupiti tokom decembra po ceni od 1200, 1600 i 2000 dinara.

Tokom četiri festivalske večeri u Kolarcu, predstaviće se najbolji klasični gitaristi iz 14 zemalja, među kojima su Alirio Dijaz, Kazuhito Jamašita, Roberto Osel, Roland Dijens, Badi Asad, Jufei Jang, Anjelo Deziderio, Dušan Bodanović, kao i trostruki pobednik festivala, mladi Vojin Kocić, i drugi ugledni domaći i strani gitaristi. Od 9. do 12. februara, publika će moći da uživa u novom konceptu koncerata klasične gitare u Kolarcu, a cena ulaznice za ove nastupe je 2000 dinara.

Više informacija o desetom Gitar art festivalu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.