Novogodišnji bajkerski pokloni

Izvor: RTS, 29.Dec.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji bajkerski pokloni

I ove godine bajkeri Srbije darovali novogodišnjim paketićima decu ometenu u razvoju u domu "Sremčica". Asocijacija motociklista Srbije organizovala prigodan novogodišnji program.

Asocijacija motociklista Srbije organizovala je tradicionalnu humanitarnu akciju "Moto Deda mraz" tokom koje su mališanima u Domu za decu ometenu u razvoju "Sremčica" podelili paketiće i organizovali prigodan novogodišnji program.

Od 2007. godine, svake poslednje subote >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u godini članovi moto zajednice "Bajkers" obučeni u Deda mrazeve okupljaju se i odlaze u organizovanoj koloni do Ustanove u Sremčici gde deci ometenoj u mentalnom razvoju dodeljuju novogodišnje paketiće, priređuju zabavni program i druže se tokom čitavog dana sa decom.

Danas su se Deda Mrazevi okupili ispred Skupštine Beograda, odakle su otišli u Sremčicu, a organizovali su autobuski prevoz za štićenike Ustanove iz Sremčice do škole na Vračaru gde je u njihovu čast održan rok koncert skolske grupe i predstava "Dah teatra".

Deca iz te ustanove su se, družila sa učenicima škole na Vračaru, decom motociklista i Beograđanima koji su podržali tu humanitarnu akciju.

Tokom prethodnih godina, u tu humanitarnu akciju su se uključila brojna beogradska preduzeća, škole, obdaništa, poslovna i druga udruženja, umetnici, a među njima prednjači Udruženje poslovnih žena Srbije kao zvanična, partnerska organizacija Asocijacije Motociklista Srbije.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.