Novi Trenchtown Nova Energija

Izvor: MetalSerbia.com, 20.Mar.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Trenchtown Nova Energija

Čuvena Trenchtown energija koja vas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik.

"Ovog puta celu stvar podižemo na viši nivo: Trenchtown 2013 će se održati na novoj fenomenalnoj lokaciji pored jezera Palić." navode iz organizacije.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MetalSerbia.com...






Povezane vesti

Nova lokacija i termin održavanja Trenchtown festivala

Izvor: Kontra magazin, 20.Mar.2013

Čuvena Trenchtown energija koja nas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik. Ovog puta celu stvar podižemo na viši...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MetalSerbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MetalSerbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.