Nova stranka se sprema za izbore

Izvor: RTS, 23.Feb.2013, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka se sprema za izbore

Zoran Živković, jedan od osnivača Nove stranke, rekao da prikupljaju potpise za registraciju stranke i da se pripremaju za izbore koji će, kako kaže, biti do kraja godine. Nova stranka će samostalno izaći na izbore, a koalicije su moguće posle izbora, rekao Živković.

Nekadašnji potpredsednik DS-a, a sada jedan od osnivača Nove stranke, Zoran Živković, rekao je da prikupljaju potpise za registraciju stranke i da se pripremaju za izbore koji će, kako je ocenio, biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do kraja godine.

"Osnovna poruka Nove stranke biće da je to politička organizacija čiji funkcioneri neće krasti i neće lagati. Ma kako vam to zvučalo demagoški, mi ćemo biti takva stranka", rekao je Živković u sali Skupštine grada Leskovca.

Živković je ocenio da je Srbija zemlja sa najviše problema u Evropi, da ne zna gde su joj granice i da još vodi rasprave o događajima od pre 100 i više godina.

"Prikupljamo potpise i pripremamo se za izbore koji su nam potrebni i koji će biti do kraja godine. Naš izborni cilj je da ostvarimo 10 odsto što je oko 300.000 glasova", rekao je Živković.

On kaže da će Nova stranka samostalno izaći na izbore, a da su koalicije moguće posle izbora i to sa onima koji od 10 njihovih principa prihvate bar osam. U koaliciju sigurno nećemo sa SNS i Dverima, napomenuo je Živković.

Stranka će, kako je rečeno, delovati na čitavom području Srbije i u toku je prikupljanje potpisa za registraciju stranke.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nova stranka bez lopova i lažova"

Izvor: B92, 23.Feb.2013

Leskovac -- Jedan od osnivača Nove stranke Zoran Živković kaže da prikupljaju potpise za registraciju i da se pripremaju za izbore koji će, ocenjuje, biti do kraja godine..."Osnovna poruka Nove stranke biće da je to politička organizacija čiji funkcioneri neće krasti i neće lagati . Ma kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.