Nova godina u inostranstvu

Izvor: Blic, 21.Okt.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina u inostranstvu

Dragan Stojanović, tridesetpetogodišnji pilot iz Niša, u „Blicovoj „nagradnoj igri „Dupla šansa“ osvojio je putovanje na doček Nove godine za dvoje.

Srećni kupon je pronašao pre skoro mesec dana, ali zbog obaveza nije mogao ranije da podigne nagradu. Dragan već dugo svakodnevno kupuje „Blic", ali ovo mu je prvi put da je nešto i dobio na nagradnoj igri.

- Nisam verovao kada sam video, nikada ništa nisam dobio osim prehlade - šali se Dragan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na putovanje planira da vodi ženu, a nada se nekoj toploj i egzotičnoj destinaciji, da pobegne od ovog jesenjeg sivila.

I Miloš Jovičić (20), kuvar iz Prokuplja, bio je srećne ruke s našom nagradnom igrom. Njemu je „Dupla šansa" donela notbuk, a nagradu je osvojio kada je bio kod prijatelja u Kragujevcu. Tamo je kupio „Blic" i našao tri ista znaka.

- Jako sam se iznenadio, bio sam presrećan. Nadao sam se pivu, ali ni računar nije loš - kaže Miloš kroz smeh.

„Blic" čita redovno, ali je ovo prvi put da je osvojio neku nagradu. I nada se - ne poslednji.

Nagradna igra „Dupla šansa" počela je 1. septembra i trajaće sve do 28. decembra. Ispod „duple ručice" nalaze se 150 kartica „Alfa banke" sa po 10.000 dinara, automobil marke „ford Fijesta", laptopovi MSI, „HTC Smart" mobilni telefoni, 100 putovanja za proslavu Nove godine, 10.000 paketa „lav piva" i još 10.000 drugih vrednih nagrada
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.