Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Varoš: Miševi mu pojeli ušteđevinu

Građevinski radnik star 55 godina iz Nove Varoši ostao je bez svog fonda za "crne dane", koji je čuvao ispod ćilima u spavaćoj sobi. Ojadili su ga miševi pojevši mu pet novčanica od po 100 evra.

"Oštećene novčanice sam pronašao nekoliko metara dalje. Miševi su ih dovukli do rupe koju su napravili u podu sobe. Prvo sam pomislio da sam pokraden, ali, na svu sreću, nisam brzopleto reagovao i zvao policiju", rekao je Varošanin za Naše novine.

Čovek se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će uspeti bar delimično da "izvadi" štetu jer su miševi samo 100 evra potpuno pojeli, a preostalih 400 oštetili. Nevolja je, međutim, što u Novoj Varoši nijedna poslovna banka i menjačnica ne menja oštećene novčanice za nove, pa će morati da ide 80 kilometara do Užica.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.