Nov način za „zatezanje“ lica

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov način za „zatezanje“ lica

'Y Lift' operacija, je nova tehnika zatezanja lica koja traje samo 30 minuta, ne zahteva ni anesteziju, ni kopče, a podmlađuje vas za 10 godina kaže njen tvorac dr Jan Trokel.
Procedura se sastoji od ponovnog “naduvavanja” opuštene kože injekcijama koje vraćaju mladalački izgled lica.
Za proceduru je potrebno samo pola sata, a efekat traje 2 godine.
Dr Trokel kaže da “Y lift” procedura zateže lice u obliku tog slova jer se koža prvo opušta na tim mestima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << /> “Ako obratite pažnju na lice i na slovo Y videćete jagodice, vilicu i vrat, a na tim delovima lica se starost prvo uočava.”
“Operacija traje samo pola sata zato što ne razvlačimo kožu već joj samo dajemo na volumenu koji je sa godinama splasnuo,” kaže dr Trokel.
“Zato dobijate instant rezult, bez ikavih kopči i anestezije.”
Iako dr Trokel nije javno pričao o supstancama koje ubacuje u kožu, neki kozmetički sajtovi smatraju da se radi i hijaluranskoj kiselini; njena dobra strana je što ona sadrži i vodu koja koži daje svež izgled.
 
(Izvor: B92)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.