Noćna kupovina u “Ušću”

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćna kupovina u “Ušću”

Posetioci TC “Ušće” večeras do ponoći će imati priliku da kupuju po sniženim cenama i da uživaju u mini koncertu Vlatka Stefanovskog i Stefana Milenkovića.

Večerašnja manifestacija "Ušće Christmas Story” je najava za predstojeće zimske rasprodaje koje će trajati do 15. februara.

Svi prodajno uslužni objekti u "Ušću” biće otvoreni večeras do ponoći, kao i "astro” i "make-up” kutak, a biće organizovana i nagradna igra sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izborom za najbolji novogodišnji poklon kupljen u "Ušću”.

Pored šopinga, posetioci će imati priliku da uživaju u besplatnom mini koncertu Stefana Milenkovića i Vlatka Stefanovskog, koji počinje od 19 sati. Nakon njih, nastupiće DJ Mirko i DJ MEEX, a posle njih koncert će održati "Sevdah Baby”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.