New Year: Gde-ćemo-za-novu-godinu?

Blog: Clubbing.rs, 28.Dec.2009, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

New Year: "Gde-ćemo-za-novu-godinu?"

Ostalo je još samo 150 karata za Drugačiji doček nove godine u bioskopu Odeon u Beogradu po promotivnoj ceni od 1900 dinara.
 
U Beogradu nas očekuje novogodišnji koncert na kome će 31. decembra nastupiti Disciplin A Kitschme, Partibrejkers i Darkwood Dub. Na reprizi Nove godine u bioskopu Odeon će nastupiti Kud Idijoti, Obojeni Program i Repetitor.
 
'Ovog puta ljudi imaju odgovor na večno pitanje "gde-ćemo-za-novu-godinu?" jer konačno mogu da izbegnu spajanje nespojivih narodno-zabavnih stvari po trgovima srpskih gradova i provedu novogodišnju noć na pravom rock'n'roll dešavanju, koje će trajati i sutradan. U novoj 2010 godini očekujem novo ostvarenje Disciplin A Kitschme, nešto sto će iznenaditi i samog stvaraoca’ rekao je Dušan Kojić Koja koji će sa svojim bendom Disciplin A Kitschme nastupiti na Drugacijem dočeku Nove Godine u Bioskopu Odeon.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.