Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na doček u Beogradu stiglo 100.000 stranaca

Iako je hladno, mnogi građani novogodišnju noć dočekuju na ulicama u centru Beograda. U glavni grad stiglo dosta stranaca, a među njima veliki je broj Bugara.

Već tradicionalno, za novogodišnje praznike Beograd je pun stranaca, i to uglavnom iz regiona.

Muzički program pripremljen je na tri bine u našem glavnom gradu: ispred Skupštine – narodna, na Trgu republike rok muzika, a na platou ispred Filozofskog fakulteta di-džejevi.

Foto: AP/Tanjug
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Kako javlja naš reporter, na ulicama glavnog grada ima Bugara, Grka, Turaka, i kao i ranijih godina -Hrvata i Slovenaca.

Državljani Bugarske su rekli da su ovde jer je jeftinije nego u njihovoj zemlji, a pohvalili su rakiju, hranu i slatkiše. Dosta ih Novu godinu čeka na jugu Srbije, javlja naš dopisnik.

Grad je za proslavu Nove godine izdvojio 8 miliona dinara, a očekuje se prihod od 15 miliona evra – koji podrazumeva ono što će zaraditi hoteli, prodavnice, kafane, klubovi i restorani.

(Telegraf.rs / B92)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Na docek u Beogradu stiglo 100.000 stranaca

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2015, 11:08

Već tradicionalno, za novogodišnje praznike Beograd je pun stranaca, i to uglavnom iz regiona..Iako je hladno, mnogi građani novogodišnju noć dočekuju na ulicama u centru Beograda. U glavni grad stiglo dosta stranaca, a među njima veliki je broj Bugara...Foto: Tanjug/Tanja Valič..Već tradicionalno, za...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.