NS: Građani taoci loše politike

Izvor: RTS, 15.Maj.2011, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Građani taoci loše politike

Direktor Nove Srbije Borislav Borović ocenio da su Srbija i njeni građani taoci Vlade sa najlošijim učinkom u Evropi.

Srbija i njeni građani taoci su Vlade sa najlošijim učinkom u Evropi, koja je po svim ekonomskim parametrima, za samo tri godine, našu državu dovela do poslednjeg mesta po razvijenosti među evropskim zemljama, ocenio je direktor Nove Srbije Borislav Borović.

"Samo pre tri godine, od evropskih zemalja, bili smo i ispred Crne Gore, Makedonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Albanije, Moldavije, BiH, Belorusije, u mnogim segmentima i ispred Bugarske, Rumunije i Hrvatske da bi sada spali na poslednje mesto" i dobili "titulu najzaostalije i najnerazvijenije evropske države", navedeno je u saopštenju Nove Srbije.

Prema Borovićevim rečima, do pre tri godine Srbija je imala trend malog ali stabilnog napretka u porastu BDP-a, platama, stranim i domaćim investicijama, zaposlenošću, stabilnosti dinara, kontrolisanoj i maloj inflaciji, smanjenju spoljnotrgovinskog deficita, da bi danas taj trend bio suprotan.

"Jedino časno i moralno u ovom trenutku je da Vlada podnese ostavku i raspiše izbore, jer je činjenica da ova koalicija nema ni snage ni znanja da pokrene Srbiju", ocenio je Borović.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.