Milica Pavović obradila Dominaciju!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavović obradila Dominaciju!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Kako SCANDAL! saznaje Milica Pavlović obradila je sopstvenu pesmu Dominacija. Umesto dens pesme u novoj verziji Totalna dominacija je sada balada. Ona je novu verziju pesme sa ispevavanjima predstavila u emisiji Fantastic Show koja će se emitovati tek posle Nove Godine. Pogledajte kakav je scenski natup pripremila za premijerno izvođenje pesme.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milica Pavlović obradila “Dominaciju”!

Izvor: Svet, 23.Dec.2014

Milica Pavlović obradila je sopstvenu pesmu “Dominacija”, saznaje SCANDAL!. Umesto dens pesme u novoj verziji “Totalna dominacija” je sada balada. Ona je novu verziju pesme sa ispevavanjima predstavila u emisiji Fantastic Show koja ć se emitovati tek posle Nove godine.. . Pogledajte kakav je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.