Majkl Felps na visinskim pripremama

Izvor: B92, 14.Maj.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Felps na visinskim pripremama

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još 75 dana, a završne visinske pripreme počeće jedna od najvećih zvezda Igara Majkl Felps.

Američki plivač je sa samo 16 godina pokazao da je spreman da zadivi svet, a sa 26 jurišaće na nova olimpijska zlata (već ih ima 14) i mesto među legendama.

Felps će se za najvažniji godine spremati u Kolorado Springsu gde će tražiti formu za odbranu osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zlatnih medalja sa Igara u Pekingu 2008. godine. Neposredno pre Igre Felps će odlučiti da li će plivati svih osam disciplina.

Kvalifikacije američkog plivačkog tima održaće se kao i pre četiri godine u Omahi (Nebraska), do 25. juna od 2. jula, u bazenu koji će biti specijalno napravljen u košarkaškoj sali.

Kvalifikacije pre osam godina održavale su se u Long Biču u bazenu koji je bio izgrađen na parking! Za sve to zaslužan je Felps.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.