Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jan.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi odnijeli milion evra iz prodavnice Applea

Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije "Apple" u Parizu, zaplijenivši pazar od oko milion evra, javila je agencija Frans pres. Četiri kriminalca ušla su u jednu od glavnih prodavnica kompanije, koja se nalazi u kvartu Opera u Parizu, naveli su izvori bliski istrazi. Izborivši se sa službenikom u kompaniji, kriminalci su utovarili ukradenu robu marke "Apple" u kamion, koji je bio parkiran u blizini, poslije čega su pobjegli. Prema prvim rezultatima istrage, napad je trajao 50-ak minuta, i to u periodu od 20.50 do 21.40. Prodavnica je bila zatvorena od 18 časova. (Nezavisne) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/lopovi-odnijeli-milion-evra-iz-prodavnice-applea.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkali prodavnicu sat vremena

Izvor: B92, 01.Jan.2013

Pariz -- Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije Apple u Parizu, zaplenivši pazar od oko milion evra, javila agencija France Pres...Četiri kriminalca ušla su u jednu od glavnih prodavnica kompanije Apple, koja se nalazi u kvartu Opera u Parizu, naveli su izvori...

Nastavak na B92...

„Apple“ lopovi dobili milion evra

Izvor: Vostok.rs, 01.Jan.2013

01.01.2013. -..Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije Apple, zaplenivši pazar od oko milion evra, javila je agencija Frans pres. Prema izvoru, koji je blizak istrazi, četvoro kriminalaca ušli su u jednu od glavnih prodavnica kompanije Apple, koja se nalazi kod...

Nastavak na Vostok.rs...

Lopovi odnijeli milion evra

Izvor: Capital.ba, 02.Jan.2013, 09:15

PARIZ, Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije „Epl“ u Parizu, zaplijenivši pazar od oko milion evra, javila je agencija Frans pres. Četiri kriminalca ušla su u ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.