Kopernikus okupio najveće zvezde!

Izvor: Poznati.info, 06.Dec.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopernikus okupio najveće zvezde!

Televizija Kopernikus snimila je svoj novogodišnji program u velelepnom izdanju hotela ”In Hollywood” na Ledinama. Oni su uspeli da na jednom mestu okupe najznačajnija imena domaće estrade.

Kako se prošlogodišnje snimanje odužilo jer su prostorije televizije bile male da prime sve goste, ovoga puta program je započet već od 13 časova popodne. Pevači su lagano pristizali, pa je svako ko je došao odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izlazio na scenu i pevao svoj plejbek.

Prva grupa pevača bili su oni iz starije garde poput Ere Ojdanića, Bore Drljače, Milene Plavšić, Ljube Lukića. Vrlo brzo pristigli su i oni iz srednje generacije kao što su Jelena Broćić, Nataša Đorđević, Jovana Tipšin, Mina Kostić, Ivana Šašić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Buba Miranović, Vesna Rivas…

Boje mlađih branile su atraktivne pevačice Ljupka Stević, Sexy Sandra, Sonja Kocić, Nataša Barišić, Ivana Selakov… Snimanje se odužilo do sitnih sati, ali sigurni smo da će publika imati odličan novogodišnji program na kanalu KCN televizije.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.