Koliko je naplaćivala Mimi Oro

Izvor: Mondo, 27.Dec.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je naplaćivala Mimi Oro

Domaća štampa prenosi detalje istrage i hapšenja starlete koja će Novu godinu dočekati u zatvoru.

 Milica Živanović, odnosno Mimi Oro, osuđena je na osam dana zatvora zbog prostitucije. U okviru iste akcije, uhapšen je makro "zadužen" za elitnu prostituciju, kao i još četiri devojke.

"Blic" piše da je Milica pred sudijom pokušala da izazove sažaljenje, i rekla da je "previše lepa za zatvor", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok "Alo" prenosi da je molila sudiju da je ne zatvori jer će je "ubiti dečko" ako se to dogodi.

Starleta je uhapšena nakon što je u jednom hotelu provela noć sa poznatim srpskim biznismenom, a kod neimenovanog makroa pronađeni su mobilni telefoni, adresar i "tabela" sa zaradom i tarifama devojaka koje su za njega radile.

"Naše novine" pišu da je Živanovićeva za noć zarađivala 200 evra.

Starleta, koja se "proslavila" urnebesnim odgovorima na pitanja iz opšte kulture, ranije je izjavila da je svesna da postoji prostutucija i da je i sama dobijala nepristojne ponude.

"Svaka imalo lepa devojka imala je neku nepristojnu ponudu. Mene žene ne zanimaju, imam dečka i super mi je. Nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane devojke iz provincije, na fakultetu, koje nemaju para", rekla je Mimi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.