Ko je ubio Miodraga Gajića?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 04:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ubio Miodraga Gajića?

Policija Kanbere traži dve žene za koje veruje da bi mogle da budu važni svedoci u delu istrage o ubistvu Miodraga Gajića (71). On je preminuo od ozbiljnih povreda glave zadobijenih na Novu godinu u svojoj kući na uglu ulice Pauer i trga Mensfild u Filipu.

Policija na mestu zločina  

Policijaci veruju da su jedna starija i jedna sredovečna žena prolazile pored stambenog kompleksa otprilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u vreme ubistva i da su mogle da vide ubicu.

Detektiv Entoni Braun kaže da policija još nije sigurna da li te žene žive u ovom području.

- Verujemo da su mogle da vide druge očevice ili mogućeg počinioca kako dolazi ili odlazi iz bloka naše žrtve. Ne verujemo da su žene u ovom momentu osumnjičene.

Kako je rekao detektiv, veliki broj očevidaca već im se javio i to ih je navelo da kao potencijalne svedoke traže i ove dve žene.

- Verujemo da je neko drugi mogao da ih vidi u ovom području na dan incidenta.

Gajić je nađen 1. januara, a telo su pronašli njegovi prijatelji. Kad je policija stigla, već je bio mrtav nekoliko sati, javio je ABC njuz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.