Kingdom Hearts 3 najavljen - NextGen

Izvor: Playsomnia.com, 11.Jun.2013, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingdom Hearts 3 najavljen - NextGen

Poslednji brojčani Kingdom Hearts, KH2 pojavio se još davne 2006. godine za Playstation 2. Square Enix je na Sony E3 prezentaciji otkrio Kingdom Hearts 3, u izradi za Playstation 4, a kasnije na svojoj konferenciji potvrdio i Xbox One verziju. Kolaboracija sa Disney-em i dalje znači crossover likove. U KH3, igrači će krenuti u nove avanture sa starijim Sorom i prijateljima Mickey-em, Donaldom i Goofy-em.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Final Fantasy XV "najavljen" - PS4 / XONE

Izvor: Playsomnia.com, 11.Jun.2013

Nagađanja su bila tačna. Final Fantasy Versus XIII, najavljen 2006. godine kao PS3 ekskluziva pojaviće se kao Final Fantasy XV za Playstation 4 i Xbox One potvrdio je Square Enix. Prikazan je gameplay trailer u kome vidimo Noctisa sa mnogo više interakcije sa svetom nalik akcione igre, a ne skorašnja...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.