Joksimović, Badrić i Bekvalac pevaju u Sava centru

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović, Badrić i Bekvalac pevaju u Sava centru

Pop pevači Željko Joksimović, Nina Badrić i Nataša Bekvalac održaće zajednički novogodišnji koncert u Sava centru 31. decembra.

Nina Badrić će nastupati prva a njoj i ostalima će se u ranim jutarnjim časovima na bini pridružiti i folk pevač Ljubiša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stojanović Luis.

Kakao kažu organizatori, ovo neće biti konkurencija najavljenom dočeku Nove godine u Beogradskoj areni uz Vladu Georgijeva i Harisa Džinovića, "jer Beograd zaslužuje više sjajnih zabava tokom najluđe noći”.

Željko Joksimović je istakao da organizacija obećava dobar provod, produkciju i da mu je drago što je deo ekipe koja će napraviti spektakularan koncert.

Nina Badrić i Nataša Bekvalac su podržale mišljenje kolege, dok je zakazana i repriza dočeka u istom sastavu na istom mestu.

Cena pojedinačne karte za koncert je 3.333 dinara dok se grupne karte za barske stolove i separe mogu kupiti po ceni od 4.444 do 8.888 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.