Inteza ulaže 45 miliona € u novu zgradu

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inteza ulaže 45 miliona € u novu zgradu

(press) Banka Inteza počeće na jesen izgradnju nove upravne zgrade u Novom Beogradu, vredne 45 miliona evra. Predsednik Izvršnog odbora Inteze Draginja Đurić navodi da se useljenje oko 1.000 zaposlenih u novi objekat očekuje za dve godine.


Zgrada će se prostirati na više od 32.000 kvadratnih metara i nalaziće se na raskrsnici Bulevara Mihaila Pupina i Ulice trešnjinog cveta na Novom Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Inteza će na jednom mestu objediniti sve upravne celine banke, zgrada će imati 12 spratova i tri podzemna nivoa, u okviru kojih će biti 150 parking mesta, koja će biti na raspolaganju zaposlenima.Draginja Đurić naglašava da je ovako vredna investicija značajna za Srbiju jer će obezbediti nova radna mesta i angažovanje domaćih firmi u velikom projektu.
Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijaitalijanovi beogradintezanova zgradauseljenje za dve godine
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.