GALIJA NA DOČEKU NOVE GODINE U KRUŠEVCU

Izvor: Kurir, 21.Dec.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GALIJA NA DOČEKU NOVE GODINE U KRUŠEVCU

KRUŠEVAC - Niška rok grupa "Galija" nastupiće na dočeku Nove godine na Trgu Kosovskih junaka u Kruševcu, saopštila je Gradska uprava. Kako je najavljeno, novogodišnji program na trgu 31. decembra otvoriće u 21.00 članovi Udruženja frulaša "Adam Milutinović", slede od 21.30 lokalni rok sastavi "Sinhro" i "Manitu", a niška "Galija" pevača Nenada Milosavljevića izlazi na binu u 23.00 i sviraće do 1.00.

Ulazak u Novu 2011. godinu biće u ponoć propraćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tradicionalnim vatrometom, a Kruševljani će biti počašćeni vrućom rakijom. Nakon nastupa "Galije" novogodišnji koncert do jutra nastavlja bend "Zbunjen i sedativ".

Pokrovitelj i organizator dočeka na Trgu je grad Kruševac, za šta je iz budžeta izdvojeno oko milion dinara. Kako je najavljeno, za Srpsku novu godinu, 13. januara, gradska vlast planira rok maraton u Hali sportova tokom koga će nastupiti više od 20 lokalnih rok sastava.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galija za doček nove godine u Kruševcu

Izvor: Rasina.net, 22.Dec.2010, 05:13

KRUŠEVAC - Niška rok grupa "Galija" nastupiće na dočeku Nove godine na Trgu Kosovskih junaka u Kruševcu, saopštila je Gradska uprava. Kako je najavljeno, novogodišnji program na trgu 31. decembra otvoriće u 21.00 članovi Udruženja frulaša "Adam Milutinović", slede od 21.30 lokalni rok...

Nastavak na Rasina.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.