EIZO Foris FS2332 monitor

Izvor: ITsvet.com, 19.Jun.2011, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EIZO Foris FS2332 monitor

Kompanija EIZO je za jul mesec ove godine najavila izdavanje nove Foris serije monitora, multimedia friendly modela FS2332 koji karakteriše 23“ IPS panel sa uglovima gledanja od 178/178 stepeni, LED pozadinskim osvetljenjem kao i smart Resolution tehnologijom koja vrši podešavanje tako da slike i video sadržaji izgledaju jasniji. EIZO nastupajući 23“ monitor takođe poseduje matičnu rezoluciju od 1920x1080 piksela, 10-bitnu gama korekciju, vreme odziva od 6ms sivo na sivo, 250 cd/m² jačinu osvetljenja, odnos kontrasta od 1500:1 kao i dva ugrađena zvučnika snage 0.5. Monitor još karakteriše i EcoView senzor osvetljenja koji podešava osvetljenost ekrana.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG ultra tanki LED TV

Izvor: ITsvet.com, 19.Jun.2011

LG je predstavila nekoliko interesantnih tankih 2D televizora, ali istovremeno želi da se fokusira i na 3D tržište predstavljanjem tri nova TV-a koji koriste metodu polarizacije za projektovanje 3D slika. LG se očigledno rukovodi mantrom da su tanji uređaji dopadljiviji korisnicima pa je tako predstavila...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.