Dodirni video - Interaktivne VJ instalacije

Izvor: Plakatt.com, 19.Dec.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodirni video - Interaktivne VJ instalacije

Dom Omladine, Beograd
Thursday 20 Dec 17:00

Kišobran je ove godine organizovao četiri ciklusa VJ radionice pod imenom Vizuelno igralište u KC Grad. Kao krunu rada predstavljamo vam interaktivne instalacije zajedničkog naziva “Dodirni video”!
Instalacije će biti postavljene u Domu omladine Beograda. Biće aktivne samo u četvrtak, 20. decembra, od 17 do 20 časova, tako da nemojte da propustite priliku i dođite da budete deo instalacija!
Želimo da uključimo i publiku u ono što radimo, a multimedijalne vode kojima plivamo nam baš to i omogućavaju. Koristimo nove tehnologije i insistiramo na interaktivnosti jer nam je uticaj publike uvek bio veliki.
Ukoliko niste u mogućnosti da svratite pošaljite makar tvit sa heštegom #kisobran jer je jedna od instalacija posvećena i onima koji ne mogu da stignu da dođu ili samo žele da svoju poruku ostave u etru.
U realizaciji instalacija srdačno je pomogao tim stručnjaka za video tehniku – Atomic Visual Support, a dodatnu podršku u projektorima je pružio Benq.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Kišobranova rođendanska žurka

Izvor: Plakatt.com, 19.Dec.2012

KC Grad, Beograd . Saturday 22 Dec 23:00 . . Kišobran ove nedelje slavi četvrti rođendan!. Pogledajte kako smo bili vredni ove godine:. http://kisobran.org/vesti/2046/kisobran-u-2012-godini-infogram/. Velika proslava je zakazana za subotu, 22. decembar u Kulturnom centru Grad. Start je u 23h,...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.