Doček u inostranstvu za svačiji džep

Izvor: Blic, 26.Nov.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček u inostranstvu za svačiji džep

Da doček Nove godine u inostranstvu ne mora da bude skup, potvrđuje ponuda “Superodmora” po kojoj noć između 31. decembra i 1. januara možete provesti u Budimpešti za svega 24 evra.

U ovu cenu ulazi organizovan panoramski obilazak grada, nakon čega ste slobodni da sebi organizujete jednodnevnu žurku.

Po preporuci "SuperOdmora", ponoć možete da dočekate na trgu mađarske prestonice gde će biti organizovan fantastičan vatromet. Ukoliko želite da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u Budimpešti zadržite duže od jednog dana, za 84 evra možete provesti dva noćenja u hotelu sa četiri zvezdice „Achat Premium”.

Onima koji bi da Novu godinu dočekaju u društvu voljene osobe uz romantičnu atmosferu preporučuje se Venecija, u kojoj preko "Superodmora” za 59 evra možete provesti nezaboravan dan obilazeći most Uzdaha, Duždevu palatu, crkvu Santa Marija dela Salute, Trg Svetog Marka i najluđu noć provesti po izboru u gradu koji pruža pregršt mogućnosti.

Porodicama koje žele da novogodišnje praznike provedu u Grčkoj, "Superodmor” preporučuje Solun, gde imate pravu priliku da za Novu godinu obradujete najmlađe. Dva noćenja u hotelu "Egnatia”, koji nudi dva porodična aranžmana uređena na određenu temu, koštaju 79 evra. U cenu ulazi razgledanje Avenije Niki, Bele kule, spomenika Aleksandru Velikom, Sajam, Galerijusov slavoluk, Aristotelov trg i poseta Srpskom vojničkom groblju Zejtinlik, kao i večera i doček u hotelu.

Oni koji žele da ostanu u Srbiji, a vole iznenađenja trebalo bi da izdvoje 42 evra za doček Nove godine na "Salašu prijatelja moga”, a koji salaš je u pitanju ostaje iznenađenje do samog kraja.

Za mlade avanturiste i one kojima novogodišnja noć nema cenu, u ponudi su najveće evropske i svetske metropole poznate po organizovanju najboljih provoda. I dalje je u toku superkviz koji vam pruža mogućnost da pomoću svog znanja osvojite put u Prag.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.