Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 26.Dec.2010, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Nikolson razmišlja o penziji Sedamdsettrogodišnji Džek Nikolson koji trenutno promoviše film „How Do You Know”, prvi koji je snimio nakon trogodišnje pauze, kaže da uživa kada ne radi, kao i da je ulogu u ovoj romantičnoj komediji prihvatio samo zbog prijateljstva s režiserom Džejmsom L. Bruksom.

Džej peva u „Jezeru”
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U restoranu „Jezero” na Adi Ciganliji organizuje se svečani doček Nove godine uz veliku folk zvezdu Džeja Ramadanovskog. Uz popularnog pevača biće tu i Rule s orkestrom, trubači, gosti iznenađenja, bogata lutrija i ukusan meni. Džej obećava „Ludilo do zore”.

Golišava Larisa Saloio

Brazilska lepotica, model Larisa Saloio, snimila je editorijal za venecuelansko izdanje „Plejboja”. Larisa je pozirala gola na jahti, a osim što je pokazala tetovaže, pri tom je otkrila da se redovno sunča u kupaćem kostimu.

Lorin Hil na turneji

Ritam i bluz pevačica Lorin Hil krenuće iduće nedelje na severnoameričku turneju tokom koje će održati 17 koncerata. Prvi nastup zakazan je za ponedeljak u Njujorku, a poslednji za 4. februar u Monkleru, u američkoj državi Nju Džersi. Pevačica će, između ostalog, pevati u Čikagu, Torontu i Montrealu. Lorin Hil je najavila da će izvesti više pesama sa njenog prvog i za sada jedinog solo albuma „The Miseducation of Lauryn Hill” iz 1998, za koji je dobila pet Gremija.

Lejdi Gaga najaktivnija humanitarka

Pop pevačica Ledi Gaga na prvom je mestu liste zvezda šou biznisa koje su ove godine najviše pomogle dobrotvornim kampanjama, preneo je u četvrtak magazin „Pipl”. Ledi Gaga se ove godine aktivno zalagala za prava homoseksualaca i lezbijki.

Vin Dizel u novom nastavku „Ridikovih hronika”

Treći film iz serijala „Ridikove hronike” režira David Tohi, a u njemu ponovo glumi akciona zvezda Vin Dizel. U međuvremenu Dizel je završio snimanje petog nastavka filma „Brzi i žestoki”, a uskoro bi trebao da glumi i filmu „XXX: The Return of Xander Cage”.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.