Deportivo slavio protiv Malage

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deportivo slavio protiv Malage

Jedini gol za ekipu iz La Korunje postigao je Piči u 57. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Deportiva iz La Korunje pobedili su večeras na svom terenu Malagu sa 1:0 u utakmici 18. kola španske Primere.

Deportivo je nakon šest utakmica bez pobede i novogodišnje pauze uspeo da dođe do prvog trijumfa u Novoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i tako su načinili bitan korak u borbi za opstanak. Gol odluke na Riazoru postigao je Piči u 57. minutu. Malaga je tokom većeg dela meča imala terensku inicijativu, ali je domaća ekpia propustila nekoliko šansi.

Fudbaleri Sevilje pobedili su na svom terenu Osasunu sa 1:0. Sevilja je tako prekinula seriju od pet utakmica bez pobede, a Osasuna je ostala prikovana za dno tabele. Pobedu Sevilji doneo je Emir Spahić u 83. minutu.

Levante je ranije pobedio Bilbao s 3:1, a Valensija je u gostima nadigrala Granadu s 2:1.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Deportivo iznenadio Malagu

Izvor: RTS, 05.Jan.2013

Deportivo slavio protiv Malage 1:0. Valensija pobedila Granadu i krenula ka vrhu. Preokret Levantea za prve bodove u 2013...Fudbaleri Deportiva iz La Korunje pobedili su večeras na svom terenu ekipu Malage sa 1:0 u utakmici 18. kola španske Primere i pomerili se sa poslednjeg mesta na tabeli...Tim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.