Dečje pozorište u susret praznicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečje pozorište u susret praznicima

SUBOTICA - Subotičko Dečje pozorište i ove godine je u prilici da ponudi dva Novogodišnja programa. Obe predstave su zabavnog, muzičkog karaktera, dvojezične i podjednako interesantne za decu bilo kog uzrasta.

Na kraju programa Deda Mraz uručuje poklone (koje roditelji ili institucije obezbede) uz mogućnost fotografisanja koje obavlja Zoom foto.

Predstave će se izvoditi u KUD -u „Nepker" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i u „Bunjevačkom kolu".

Predstava koja će se igrati u „Nepkeru" i u „Bunjevačkom kolu" pod nazivom „Novogodišnja čarolija" je ansambl predstava sa cenom od 18.000 dinara.

Termini igranja su od 20 - 30. decembra, izuzev 24. popodne i 25. decembra, sledeći: 9.30, 11.30 ,13.30 ,15.30 ,17.30 i 19.30 časova.

Predstava pod nazivom „Zimska čarolija" je „pokretnog tipa", tako da smo u prilici da dođemo u Vaše prostorije i njena cena je 10.000 dinara. Termini igranja su prilagodljivi, javlja sajt Dečjeg pozorišta.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo Deda Mraza bez programa po ceni od 4,000 dinara. Iznajmljivanje samog kostima Deda Mraza na 24 sata košta 1.200 dinara, stoji u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.