Bez novog Play Station-a i XBox-a pre 2014?

Izvor: Baguje.com, 21.Apr.2011, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez novog Play Station-a i XBox-a pre 2014?

Igrači će možda morati da čekaju još tri godine za unapređenje njihovih omiljenih konzola, prenosi poznati gejmerski sajt Kotaku.
Na sajtu su objavljeni citati nepoznatog izvora koji govore da ni Mikrosoft, ni Soni neće izdavati nove konzole što je duže moguće.
'Mikrosoft i Soni jedni drugima govore da odlažu da bi 'ispunili rupe' u prethodnim verzijama' rekao je izvor kog je Kotaku opisao kao 'insajdera koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << radio za oba konkurenta'.
Drugi izvor je rekao sajtu da su obe kompanije postavile za cilj godinu 2014.
Ovakvo odlaganje dozvoljava Nintendu kao trećem velikom proizvođaču konzola da načini sledeću generaciju bez žurbe, a očekuje se da je najavi na E3 sajmu ove godine.
Slični postovi:Novi IPTV operater - 'IP Mreže Srbije D1' Microsoft objavio novi Xbox 360 Prototip novog redizajna Facebooka!

Post "Bez novog Play Station-a i XBox-a pre 2014?" je objavio Madzgo za sajt Baguje.COM, dana 21. 04. 2011.
Kategorije: Konzole, Tehnologija, Vesti | Tagovi: nintendo, playstation, PS, ps3, sony, xbox, xbox 360




Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.