Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Dec.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan parking za Novu godinu i Božić

JKP „Parking servis“ će imati tokom predstojećih praznika promenjeno radno vreme. Na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati 1, 2. i 7. januara 2015. godine, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ... Više... The post Besplatan parking za Novu godinu i Božić appeared first on * DuB.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatan parking u zonama 1, 2 i 7. januara

Izvor: Blic, 01.Jan.2015, 11:05

Na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima grada parkiranje se neće naplaćivati danas, sutra i 7. januara 2015. kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i u Mileševskoj 51...Ove poslovnice će i 6. januara imati skraćeno radno vreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.