Izvor: PRObjave.com, 05.Dec.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astra Travel objavila ponudu za leto 2013

Kao i svake godine, turistička agencija Astra Travel objavila je ponudu za predstojeće leto 2013. pre Nove godine. Za leto 2013. su kao i prethodnih godina u ponudi biseri Halkidija - Sarti, Kalamitsi, Vurvuru, Toroni, Neos Marmaras, Nikiti, Metamorfozis i Nea Plaja a noviteti u ponudi Astra Travel-a koje gosti željno iščekuju će biti Psadoukia i Gerakini.
Najpopularnija odrednica gostiju će i naredne godine biti dragulj Sitonije - Sarti, poznat po velelepnom pogledu na Svetu Goru. Za letovanje u Sartiju je po običaju pripremljena bogata ponuda vila i apartmana. Ovo malo primorsko mesto već godinama privlači veliki broj domaćih i stranih gostiju. To i ne čudi jer se celom dužinom peščane plaže dugačke 3 kilometra prostiru brojne taverne, kafići, prodavnice kao i mnogi drugi ugostiteljski i turistički objekti.
Sve detaljnije informacije možete dobiti putem website-a Astra Travel-a.

AstraTravel
Svetozara Markovića 4
11000 Beograd
Tel: (011) 26 22 104
Fax: (011) 26 26 450
Email: astrainfo@sbb.rs
Web: www.astratravel.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.