Accessorize & Tuck novogodišnji party

Izvor: NaDlanu.com, 24.Dec.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Accessorize & Tuck novogodišnji party

Klub Plastic, Accessorize i Tuck predstavljaju pravu prednovogodišnju zabavu koja će vam značiti pred predstojeće praznike i uvesti vas u praznično raspoloženje.

Ovog petka već od 23h očekuju vas specijalni performansi ali i izbor za najbolji stajling. Izaberite na vreme svoj novogodišnji stajling jer najbolje odevene očekuju nagrade iz Accessorize sortimana.Kako je Nova godina “Savršena prilika da se napravi presek stvari, da se dobro razmisli o greškama iz protekle >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << godine i o načinu kako da sve bude bolje. Pravi momenat da budete zahvalni za ono što imate.”, Tuck vam poklanja karte za film "Nova godina u Njujorku". Dozvolite da romantika prevlada!Za muziku zaduženi: Mirko & Meex, Ike.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nova godina u Petlovcu

Izvor: RTS, 24.Dec.2011

Autori serije "Selo gori a baba se češlja" za novogodišnju noć spremaju specijalni šou program "Nova godina u Petlovcu". ..Uoči dočeka Nove 2012. godine, Radio-televizija Srbije na Prvom programu prikazuje specijalni novogodišnji šou program "Nova godina u Petlovcu"...Za dobro raspoloženje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.