Noć u kojoj je svetlela cela Srbija

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Maj.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u kojoj je svetlela cela Srbija

BEOGRAD - Da su kultura, umetnost i smeh najbolji saveznici protiv sujeverja pokazala je trinaesta Noć muzeja koja je uspešno održana širom Srbije.

 
Možda trinaest nije napopularniji broj, ali trinaesta Noć muzeja pokazala je da jubitelji kulture i umetnosti ne pate od triskaidekafobije – straha od broja 13 – naročito kada je njihova omiljena manifestacija u pitanju.
 
I ove godine, treća majska subota protekla je u znaku istraživanja muzeja, galerija i brojnih drugih ustanova i gradskih kutaka punih najzanimljivijih priča koje su se pričale do kasno u noć.
 
Vojni muzej u Beogradu dočekao je brojne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Noć u kojoj je svetlela cela Srbija – 13. NOĆ MUZEJA

Izvor: Story, 23.Maj.2016

Beograd, 21. maj - Da su kultura, umetnost i smeh najbolji saveznici protiv sujeverja pokazala je trinaesta Noć muzeja koja je večeras uspešno održana širom Srbije.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.