Zvučnik McIntosh Labs ML1 MKII je naslednik pravog klasika

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 12.Jul.2023, 12:02

Zvučnik McIntosh Labs ML1 MKII je naslednik pravog klasika

Proizvođač ručno rađene premijum audio opreme McIntosh Labs iz Njujorka objavio je informacije o najnovijem proizvodu iz svoje postave audio sistema – reč je o zvučniku ML1 MKII koji predstavlja noviju verziju originalnog zvučnika ML1 iz 70-ih.
ML1 MKII odaje počast modelu ML1 sa kućištima od lakiranog američkog oraha, furnirom sa satenskom završnom obradom, postoljem u istoj boji sa nogarama, kada želite da ga držite na podu, bodljama za kada želite da ga držite na tepihu i vintidž značkom od livenog aluminijuma na postolju koja ispisuje naziv zvučnika.

Novi zvučnik ML1 MKII nudi sličan odziv basa kao i originalni model, ali bez potrebe za ekvilajzerom. To je četvorosmerni zvučnik koji koristi pet različitih drajvera uključujući vufer od 12 inča, dva drajvera od 4 inča za niže srednjeg tonove, dva drajvera od 2 inča sa mekom kupolom za gornje srednje tonove i visokotonac od ¾ inča sa titanijumskom kupolom. ML1 MKII može da se poveže sa pojačalima snage 600 vati i ima široku disperziju, što omogućava ujednačenu distribuciju zvuka u celom prostoru slušanja.
ML1 MKII biće dostupan u ovlašćenim McIntosh predstavništima a očekuje se da će maloprodajna cena biti 6.000$ po zvučniku. Za više informacija posetite sajt McIntosh Labs.

1 od 9




































The post Zvučnik McIntosh Labs ML1 MKII je naslednik pravog klasika appeared first on Tech X Lifestyle: Svet u kom životni stil kreira tehnologiju!.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.