Zvonko Veselinović radi i s Haradinajem

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonko Veselinović radi i s Haradinajem

Podaci kosovske ali i srpske policije ukazuju na to da je biznismen iz Kosovske Mitrovice Zvonko Veselinović u poslovima šverca u kontaktu i sa ljudima bliskim bivšem premijeru Kosova Ramušu Haradinaju.

Menton Bećiri (32), Albanac koji je prema pisanju „Njujork tajmsa“ glavni saradnik kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića (31) iz Kosovske Mitrovice, jedan je od glavnih bosova organizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kriminala na Kosovu.

Statistika o plasmanu robe na Kosmet

Veze funkcionera Euleksa i kriminalaca na Kosovu

Za koga rade srpski kriminalci?(FOTO)

Podaci kosovske ali i srpske policije ukazuju na to da Veselinović u poslovima šverca ne sarađuje samo sa Bećirijem već da je i u kontaktu s ljudima bliskim bivšem premijeru Kosova Ramušu Haradinaju.

Veslinović sarađuje sa albanskim mafijaškim grupama na jugu Srbije. Suština njegovog poslovanja poslednjih nekoliko godina, ali i osnov njegovog bogatstva, jeste izbegavanje plaćanja PDV na gorivo koje iz Srbije uvozi na Kosovo, deo prodaje na svojim pumpama na severu, a deo preprodaje albanskim mafijašima na jugu Kosova.

- U tim poslovima sarađuje s Haradinajevim saradnicima, ljudima koji su postali bogati i uticajni na osnovu poznanstva i prijateljstva s bivšim premijerom Kosova - podaci su srpske policije o poslovima Zvonka Veselinovića.

(Blic Foto: Blic)
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvonko Veselinović radi i sa Haradinajem

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2011

Menton Bećiri (32), Albanac koji je prema pisanju “Njujork tajmsa“ glavni saradnik kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića (31) iz Kosovske Mitrovice, jedan je od glavnih bosova organizovanog kriminala na Kosovu. Podaci kosovske, ali i srpske policije, ukazuju na to da Veselinović u poslovima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Veselinović radi i s Haradinajem

Izvor: B92, 26.Okt.2011

Beograd -- Podaci kosovske i srpske policije ukazuju na to da kontroverzni biznismen s Kosova Zvonko Veselinović sarađuje i s ljudima bliskim Ramušu Haradinaju, piše Blic...Takođe, Menton Bećiri (32), Albanac koji je prema pisanju "Njujork tajmsa" glavni saradnik kontroverznog biznismena Zvonka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.