Vuk Jeremić svedočio pred sudom u Njujorku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić svedočio pred sudom u Njujorku

Vuk Jeremić, bivši predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, izjavio je u utorak na suđenju Chi Ping Patrick Ho, biznismenu iz Hong Konga, da nikada nije svedočio “ničem neprikladnom” po optužbi za podmićivanje vladinih čelnika u dve afričke države, objavio je u utorak AP. Optuženi se terete da su putem podmićivanja pokušali da obezbede unosan posao za kineski naftni konglomerat CEFC China Energy. Jeremić je pred sudskom porotom kazao da je otvorio diplomatska vrata za CEFC,...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEREMIĆ NA SUDU U NJUJORKU SVEDOČIO: Povezao sam Houa sa visokim diplomatama i otvorio mu vrata za CEFC

Izvor: Kurir, 28.Nov.2018

Vuk Jeremić svedočio je u utorak na suđenju Patriku Hou, biznismenu koji je optužen za pranje novca u vrednosti od 2,9 miliona dolara, ali i korupciju, javlja AP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.