Vuk Jeremić i Mali Pikaso gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić i "Mali Pikaso" gosti Novog dana

U Temi jutra Novog dana gost je predsednik Narodne stranke i bivši kandidat za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić. Nakon boravka u Njujorku, za Novi dan prenosi svoje viđenje glavnih poruka koje su poslate na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i govori o aktuelnim drutveno-političkim temama.

Društveno-političke aktuelnosti kroz pregled štampe komentariše novinar Milovan Jovanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Godišnje 40.000 građana Srbije oboli od karcinoma. Polovina izgubi borbu sa bolešću. Dostojanstveni poslednji dani života za obolele u terminalnoj fazi bolesti su ono za šta se zalaže Vladimir Manigoda, izdavač i vlasnik "Kontrast izdavaštva", koji je priredio knjigu humanitarnog karaktera simboličnog naslova "Dostojno jest". Knjiga je izdata u saradnji sa organizacijom BELhospice, koja se bavi negom i zbrinjavanjem terminalno obolesnih onkoloških pacijenata. On je naš gost u Novom danu.

Javnosti u Srbiji već je poznata priča o dečaku Farhadu Nuriju, poznatijem kao "Mali Pikaso". Ovaj jedanaestogodišnji dečak iz Avganistana je sa svojom porodicom preko Grčke, Turske i Albanije stigao u Srbiju. Rat ga je naterao da menja zemlje u kojima boravi i seli se od jednog do drugog izbegličkog kampa. Tako je dospeo i do izbegličkog kampa u Krnjači. Ljudi koji su tamo radili uočili su njegov talenat za crtanje. Sada organizuje još jednu izložbu pod nazivom "Izložba zahvalnosti Srbiji". Mali Pikaso je gost N1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dostojno jest - humanitarna knjiga za negu teško obolelih

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 12:22

Godišnje 40.000 građana Srbije oboli od karcinoma. Polovina izgubi borbu sa bolešću. Dostojanstveni poslednji dani života za obolele u terminalnoj fazi bolesti su ono za šta se zalaže izdavač Vladimir Manigoda i vlasnik "Kontrast izdavaštva" koji je priredio knjigu humanitarnog karaktera simboličnog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.