Vučić i Nuland o situaciji na Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Nuland o situaciji na Balkanu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Njujorku sa pomoćnicom državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Viktorijom Nuland o napretku dijaloga sa Prištinom, situaciji u Bosni i Hercegovini.

Kako se navodi u saopštenju, Vučić i Nuland razgovarali su o svim značajnim političkim pitanjima za Zapadni Balkan, a srpski premijer je državnu sekretarku SAD upoznao i sa namerama Srbije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ubuduće unapređuje svoje odnose sa Hrvatskom.

Nuland je tokom razgovora ocenila da će Srbija, ukoliko nastavi sa uspešnim reformama, imati sve više američkih investitora zainteresovanih za ulaganje, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nuland Vučiću: Biće sve više američkih investicija

Izvor: Mondo, 23.Sep.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Njujorku sa pomoćnicom državnog sekretara SAD Viktorijom Nuland o napretku dijaloga sa Prištinom, situaciji u Bosni i Hercegovini...Foto: Tanjug/Kancelarija Vlade za saradnju sa medijima..Kako se navodi u saopštenju, Vučić i Nuland razgovarali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.